مشاوره حقوقی رایگان - کامنت در اینستاگرام

سلام. من متاسفانه اشتباه بزرگی کردم. برای یک نمایشگاه خودرو در فرمانیه کار میکردم. مدیر اون مجموعه یک شب از من عصبانی شد و ناموس و مادر و خواهر من رو فحش داد. من هم متقابل به مثل کردم. دعوا نشد ولی من کینه کردم. یک کامنت که فقط اشاره به کلاهبردار بودن و شارلاطان بودن هست گذاشتم و اصلا از الفاذ رکیک هم استفاده نکردم. این کار رو شب انجام دادم و فردا ظهرش پشیمون شدم و پاکشون کردم. خیلی کارم زشت بوده ولی انجام دادم.طرف هم ناراحت شده و البته آدم های خیلی پولداری هستن. گفته شکایت می کنیم. حالا با توجه به این که من کامنت ها رو پاک کردم. پشیمونم چه اتفاقی برای من میوفته؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اثبات این مساله باتوجه به اینکه سرور اینستاگرام در ایران نیست و کامنت هم پاک شده بسیار مشکل است

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

در بدترین حالت به پرداخت جزای نقدی محکوم میشوید که اظهار پشیمانی میتواند از موجبات تخفیف یا سایر طرق قانونی مساعد بحال شما باشد