مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

بنده تعداد 4 ارز دیجیتال بیت کوین رو به شخصی دادم تا تو تاریخ مقرر 1 دانه بیت کوین بهم سود بده و جمعا 5 تا عودت بده و قرارداد داشتیم ایشان نیز به عنوانِ ضمانت یک باب ملک را برای بنده مبایعه نامه کرد اما به علت عدم عودت ارزها و سودشان بنده خواستم ملک را بردارم که متوجه شدم مال غیر است و این ملک مال پدر ایشان است و علیه این شخص فروش مال غیر شکایت کردم خلاصه رای بدوی و تجدید نظر حکم به رد مال حبس و جزای نقدی خورد اما بعد از گذشت 4 ماه به علت رفع ابهام دادگاه تجدید نظر بدلیل عدم محاسبه ارزهای دیجیتال رد مال را در قالب رای اصلاحی بصورت متخلفانه حذف کرد و گفت برای محاسبه روز رد مال از طریق حقوقی شکایت کن، همین مورد باعث آزادی محکوم شد
الان بنده برای مطالبه بیت کوین هام باید به چه عنوانی شکایت کنم؟ چرا بانک مرکزی ارزهای دیجیتال را غیرمجاز اعلام کرده؟ مواد قانونی برای نگهداری و خرید و فروش ارزش دیجیتال چی هستن؟ و آیا بنده میتوانم به عنوان تحصیل برای بردن مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت کنم و بیت کوین هامو پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

سمانه زرگرانی

سمانه زرگرانی :

رای تجدید نظر باید دقیق مطالعه بشه.چنانچه به همان طریقی که گفتید رد مال حذف شده،ناچارا باید برای مطالبه بیت کوین ها دادخواست حقوقی بدید و مطالبه قیمت روز رو بکنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. توصیه میشود دادخواست مطالبه بیت کوین ها و تمامی خسارات وارده را به طرفیت ایشان مطرح نمایید. در هر صورت متن دادخواست باید بر اساس آراء صادره و هم چنین قراردا فی مابین تنظیم شود.