مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست قیمت روز رد مال و تاخیر تادیه

بعد از تایید رد مال فروش مال غیر و کلاهبرداری در تجدیدنظر کیفری در دادخواست حقوقی علاوه بر درخواست قیمت روز آپارتمان خریداری شده می توانم تاخیر تادیه عدم تحویل آپارتمان را نیز طبق قرارداد فروش خواستار شوم یا درخواست اجرت المثل منفعت آپارتمان را به اندازه اجاره بهای آپارتمان یا تاخیر تادیه تعیین شده در قرارداد فروش را خواستار شوم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله طی یک دادخواست مجزا می توانید درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد

شما باید دادخواست مطالبه قیمت روز آپارتمان طبق نظر کارشناس رسمی و مطالبه خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید همه را درخواست کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن به نرخ روز بدهید و قیمت واحد آپارتمان را به نرخ روز مطالبه کنید.
خسارت تاخیر و ... قابل مطالبه نمی باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام طبق قراردا می توانید خسارات قراردادی را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست قیمت روز آپارتمان
وجه التزام
حق الوکاله
هزیته دادرسی و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنا بر شرایط امکان مطالبه وجه التزام می باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر قیمت روز اپارتمان داده نمیشود خسارت تاخیر تادیه ثمن معامله به نرخ روز بانک مرکزی داده میشود که خیلی کمتر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر‌ اساس قرارداد می توانید مطالبه خسارت کنید