مشاوره حقوقی رایگان - پخش بدون اذن برنامه هایی که بنده ساخته ام

بنده یک شبکه تلوزیونی خصوصی با کمک های مردمی درست کرده بودم و برنامه ها بر روی ماهواره و الف (سایت اشتراک ویدئو) پخش میشد، بنده موسس و مالک و متولی شرعی و قانونی بوده ام، متاسفانه به دلایلی از ادامه کار محروم شدم، افرادی که خودم جذب کرده بودم بدون اذن و رضایتم سال هاست دارن با آرم ‌و لوگویی که خودم ساخته بودم در الف پخش برنامه میکنند مالکیت و حقوق معنوی و مادی من را از بین برده اند، از الف طبق قوانین بین المللی شکایت دارم چون مانع تضییع حق من نشده و اعتراضم را به الف طبق اظهارنامه فرستاده ام و توجهی به آن نکرده اند، درخواست خسارت و پیگیری قانونی علیه الف و کسانی که این برنامه های ساخته بنده را بدون اذن پخش کرده اند و نیز از ارم ‌و لوگو و نیز برند انتخابی و درست شده و هزینه شده توسط بنده را استفاده کرده اند و میکنند را دارم، شکایت از الف بر پخش سال ها برنامه های تولید شده خودم و نیز با ارم و لوگوی ساخته خودم و نیز شکایت از اداره کنندگان و گذارندگان و اپلودکنندگان برنامه ها با ارم‌ و لوگوی خودم و برند خودم دارم ... شاهد و مدارک دارم ....
کمک ویژه برای رجوع حقم دارم

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام
برای مشاوره تماس بگیرید
09127672336 سلیمانی