مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت

برنامه ای در یکی از مارکت های ایرانی منتشر کرده ام و در آن از مطالب یک سایت با ذکر منبع استفاده میکنم. از این برنامه و نصب آن توسط مردم هیچگونه سودی دریافت نمیکنم، نشر این برنامه مشکل حقوقی دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منبع ذکر بشه به نظر مشکلی پیش نمیاد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مجوزهای مربوطه اخذ شده اصولا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ذکر منبع و جزئیات مرتبط با آن به نظر می‌رسد که مشکلی بوجود نخواهد آورد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بر خلاف قوانین کپی رایت باشد متاسفانه در کشور ما اجرایی نمی‌شود اما باید مالکیت معنوی ناشر حفظ گردد