مشاوره حقوقی رایگان - تعيين تکليف زوجه

سلام. من در دوران عقد هستم و همسرم از تيرماه امسال خبری ازش نيست به جزء چند تا مسيج که گفته برو درخواست طلاق بده. دادگاه نفقه رفتيم و قرار شد ماهانه مبلغی رو پرداخت کنه ولی باز هيچ اقدامی نميکنه نه خونه ميگيره نه لوازم منزل. خواهشا راهنمايی کنين چطوری مجبورش کنم که تعيين تکليف کنه يا چون حق طلاق با هم نيست حداقل ازطریق دادگاه بتونم رای طلاق بگيرم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از 6 ماه غیبت میتوانید به راحتی طلاق بگیرید بهتر است شکوائیه کیفری نفقه مطرح شود و با رای آن اقدام به طرح دادخواست طلاق دهید