مشاوره حقوقی رایگان - عدم تشکیل زندگی توسط داماد

با سلام واحترام
چهارسال پیش دخترم ب عقد فردی درآمد
در ابتدا خیلی قابل اعتماد بود و من هم سخت نگرفتم و همچنین دخترمم خیلی علاقه مند ب ایشان بود
ایشان بعداز عقد مرتب بهانه ایجاد میکنه و نه خانه تهیه میکنه و نه از جشن ازدواج خبری هست
ایشان مشخص نمیکنه که اصلا خواسته اش چیست
از جانب من همه چیز آماده کردم براشون ولی زوج زیر بار زندگی نمیره
لطفا راهنمایی کنین چاره و راحل چیست
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه مهریه از طریق دفتر ثبت کننده ازدواج داده شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
حتماً قبل از برگزاری مراسم عروسی از قصد داماد و همچنین شرایط ایشان و اطمینان از اینکه برگزاری مراسم عروسی منجر به ادامه زندگی مشترک خواهد شد اطمینان حاصل کنید در غیر این صورت آینده دختر خانم شما دچار مشکل خواهد شد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید الزام به تهیه مسکن رو بخواید از دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر قصد شروع زندگی مشترک را دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و شکایت راه حل خوبی نیست و با طرح دعوا یا شکایت معمولاً مشکلات حل نمی شود.
ولی اگر قصد دارید جهت طلاق دخترتان اقدام کنید می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید و از طرفی مهریه را نیز مطالبه کنید تا تحت فشار قرار بگیره و مجبور بشه جهت طلاق توافق کنه و یا اینکه به احتمال خیلی کم برای شروع زندگی مشترک .