مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگ چگونه رفع توقیف میشود؟

با سلام خودرو بنده به دلیل بدهی پرداخت نشده توقیف شده ولی امروز تمام بدهی را پرداخت کردم اما خودرو کماکان توقیف است.
بنده مشهد هستم خودرو را از نمایندگی مشهد خریدم اما قاضی دادگاه کرمان رای به توقیف داده و الان به من میگن برو کرمان رفع توقیف کن
چه کنم لطفا کمک کنید دوستان

پاسخ ها :

علی اکبر باقری ندوشن

علی اکبر باقری ندوشن :

باسلام
خودرو توسط هر مرجع قضایی دستور توقیف خورده برای رفع توقیف هم باید همان مرجع دستو بده.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام در صورت امکان می توانید بدون مراجع به کرمان با انتخاب یک وکیل در این شهر از خودرو رفع توقیف نماید