مشاوره حقوقی رایگان - کسب اطلاع از ملاک عمل بودن یا منقضی شدن یک قانون

سلام. وقت بخیر. چگونه از ملاک عمل بودن یا منقضی شدن یک قانون مطلع شویم؟ برای مثال «قانون اجراي برنامه نوسازي عباس آباد» مصوب 1350/03/15 مجلس شوراي ملی یا «آیین نامه معاملات شهرداری پایتخت» مصوب 1355/01/25 مجلس شوراي ملی هنوز لازم الاجرا هستند یا مورد اصلاح یا تغییر قرار گرفته اند یا منسوخ شده اند؟

پاسخ ها :

منسوخ شدن قانون قوانین منسوخ اعتبار قوانین قانون