مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان مشاع

سلام من و شوهرم تازه از هم جدا شدیم و آپارتمانی که در آن سکونت داشتیم باهم مشاعا و نصف هرکدام 3 سهم بودیم رو تخلیه کردم و آپارتمان به صورت وکالت محضری است و سند ندارد الان میخوام. سهم 3دانگمو باید چیکار کنم و پروسه فروشش چقد طول میکشه از طریق شکایت اقدام کنم و حق شفعه به چه صورته؟ هزینه های دادرسی و کارشناس نیز به چه صورت اعمال خواهد شد؟طرح دعویم با چه دادخواستی باشد؟ممنون

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

شما میبایستی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده مطرح نمایید هزینه ی دادرسی هم طبق ارزش منطقه ای ملک محاسبه خواهد شد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شما میتوانید ملک را وکالتا به دیگری واگذار نمایید و حق شفعه تنها در بیع می باشد