مشاوره حقوقی رایگان - فروش یک واحد اپارتمان شراکتی

با سلام
چند سال پیش یک واحد اپارتمان با شخص دیگری پیش خرید کردیم و هنوز سندش حاضر نیست و از طرفی مستاجر بلند شده و من سهم خودم رو به مستاجر دادم ولی شریکم سهم مستاجر رو نداده و کلید رو از مستاجر نگرفتیم که بازدید بدیم و به خاطر بد قولی میگم واحد رو بفروشیم قبول نمیکنه
آیا میشه اجبارش کرد که سهم شو بابت بدهیش به مستاجر بفروشه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست. لطفا تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوان برای الزام به پرداخت وجه از طریق دادگاه دادگاه اقدام کرد یا شما میتوانید به جهت عدم رضایت وی برای فروش دستور فروش بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

الزام به پرداخت وجه از طریق دادگاه دادگاه اقدام کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

الزام به پرداخت وجه از طریق دادگاه دادگاه اقدام کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام الزام به پرداخت وجه از طریق مرجع قضایی باید پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوان برای الزام به پرداخت وجه از طریق دادگاه دادگاه اقدام کرد یا شما میتوانید به جهت عدم رضایت وی برای فروش دستور فروش بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر ولی مستاجر می تواند اقدام قضایی انجام بدهد
یا شما میتوانید درخواست دستور فروش مال مشاع را اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه می توان حکم فروش مال مشاع را خواست . هر کدام از شرکا و مستاجر حق دارد در مزایده شرکت نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق الزام به پرداخت وجه باید اقدام کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت عدم موافقت شریک برای فروش ملک مشاعی از طریق دادگاه اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق الزام به پرداخت وجه باید اقدام کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ازطریق الزام به پرداخت وجه ویا درخواست فروش مال مشاعی را از دادگاه درخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید جهت اخذ دستور فروش از طریق دادگاه اقدام نمایید