مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط

سلام حضور وکلای عزیز
برای پرداخت بدهی چک ضمانتی حکم به پرداخت ماهیانه 5میلیون شده ام
سوال بنده این است که آیا میتوانم اقساط را در شهرهای مختلف به حساب دادگستری واریز کن چون شغل بنده رانندگی است و هر روز در یک شهر هستم از طرفی میخوام شاکی را اذیت کنم چون باید برای دریافت به همون شهرهایی که پول واریز کردم برود
ممنون از همه وکلای عزیز

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام.لازم نیست شخص به همون شهری برود که شما هستید.شما از هرجایی‌میتوانید پول رو به حساب اجرا واریز کنین ولی باید فیش رو روی پرونده بگذارید وطلبکار صرفا به پرونده اجرایی مراجعه میکند نه جای دیگر یا شهر دیگر.

حسين  سيفي

جناب آقای حسين سيفي :

سلام جنابعالی بایدمبالغ اقساط رو درمحل دادگاهی که محکوم شدین پرداخت نمایید