مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام و خسته نباشید به وکلای محترم.
من در چند فقره چک محکوم شدم و پیش قسط دو فقره به حساب خود شخص واریز کردم ایا میتوانم اقساط ان را به حساب دادگستری واریز کن ؟ ایا اداره مالی میتواند مانع کار من بشود و بگوید که چون طرف مقابل شماره حساب دارد باید به حساب خود فرد واریز کنم ؟ اگر محبت کنید من را راهنمای کنید ممنون میشم چون من نمیخوام به حساب شاکی پول واریز کنم میخوام به حساب دادگاه بریزم ان از دادگاه پول بگیرد . متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام در صورتی به حساب صندوق واریز میشود که طرف از گرفتن پول یا معرفی شماره حساب امتناع مینماید