مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موجر

سلام ، اینجانب آپارتمان 50 متری را سال 94 به مبلغ 75میلیون جهت مطب دندانپزشکی رهن کرده ام، و در طی این چند سال هرسال مبلغی به وجه رهن اضافه شده که در حال حاضر مبلغ آن 93 میلیون میباشد و هر بار با پشت نویسی قرارداد اولیه این کار انجام شده بدون مراجعه به بنگاه، از چند ماه پیش آب بعلت عدم پرداخت حق انشعاب فاضلاب قطع شده است که واحد بنده و بقیه مستاجرین از آب مغازه پایین ملک که متعلق به مالک و در رهن مستاجر است استفاده میکنیم که هزینه آن هم سر سام آور است، حال که به اتمام موعد قرارداد نزدیک میشویم، موجر به هیچ تماسی بابت تعیین تکلیف واحد جواب نمیدهد، چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. پس از انقضاء مدت اجاره ، لازم است ملک را تخلیه لیکن تحویل موجر نداده و ضمن تامین دلیل وضعیت خالی بودن ملک از طریق شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه یا استرداد وجه به انضمام خسارت تاخیر تادیه را تقدیم محاکم حقوقی حوزه اقامتگاه طرف نمائید. به منظور وصول مبلغ قرض الحسنه نیز چنان چه ملک همچنان به نام موجر باشد ، می توان خود ملک را توقیف نمود.

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه قصد تخلیه دارید ..با نطر همکارم موافقم ولی به نظر بنده چون بحث تخلیه ملک است باید حوزه مال طرح دعوا بشه..چون ممکنه ملک در تهران باشه ولی مالک در زاهدان .. دادگاه زاهدان صلاحیت رسیدگی به امر تخلیه ملک تهران را نداره.. ماسوای اینکه ممکنه اصلا در صلاحیت شورای حل اختلاف نباشه..چون اگه اجاره نامه بر اساس ماده 4 قانون روابط موجر و مستاجر تنطیم نشده باشه.. دعوای تخلیه شما مدنیست و باید در دادگاه طرح دعوا بکنی