مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله و توقیف خودرو

با سلام.
بنده در حدود 9ماه پیش خودروی رو بصورت قولنامه دستی فروخته ام. و خریدار ساکن شهرستان بود و قرار شد که برسه به مقصد پول رو بفرست ولی طرف در حدود 4ماه زمان برده تیکه تیکه مبلغی از پول رو پرداخت کرد و مابقی آن تا حالا مانده و سند و پلاک ماشین هنوز بنام هست. آیا میتونم شکایت کنم و خودرو پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

پس گرفتن خودرو به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن فسخ معامله خودرو به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن معامله خودرو فسخ معامله خودرو عدم پرداخت مابقی ثمن معامله خودرو معامله خودرو خودرو