مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن خودرو

با سلام و تشکر پیشاپیش.
بنده یک خودرو رو حدود ده سال پیش فروختم و پنج میلیون طلب موند پای سند که تا الان نیومده بزند و حالا ماشین دو دست چرخیده و طرف آخر میگوید من بدهکار نیستم و رفته شورا التزام سند شکایت کرده من هم که دیدم این طوری هست رفتم پلاک رو توقیف زدم و من به بنگاه فروختم و این که اون ها قولنامه رو میگویند گم شده به من هم قولنامه ندادند یعنی از من مدرکی بر فروش به اون ها نیست. ماشین رو 11 تومن فروختم که 5 رو ندادند. یعنی نصف پول ماشین. من اگر بخواهم ماشین رو میتونم برگردانم یا به اندازه پول الان او بگیرم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
باید دادخواست مطالبه ثمن علیه خریدار خودتون بدید و متاسفانه پول همان روز به شما پرداخت میشه