مشاوره حقوقی رایگان - خودرو مصادره شده

با سلام خودرو سواری را خریدم و یک پنجم پول آن را بدهکارم الان خودرو توقیف و در مرحله مصادره میباشد مالک میتونه اونو پس بگیره حالا اگه ماشین بگیره باید تحویل من بده یا متعلق به خودشه کلیه پول که داده بودم را بهم برگردونده البته بعد از 6 سال ولی ایشون مدعی هستند که ماشین را به بنده نمیدهد ضمنا به گفته قاضی بنده تمامی اموالم مصادره میباشد ( بخاطر حمل و فروش مواد) الان ارزش خودرو سواری 10 برابر شده ولی ایشان همون مبلغی که بهش دادم را به من داده آیا از نظر قانونی میتونم شکایت کنم ؟ یا میتونم تهدیدش کنم و ماشینو ازش بگیرم . الان اگه ماشین آزاد بشه مالک اصلیش منم یا ایشان میتونم خسارتشو بدم و ماشینو بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حکم صادره خسارت تاخیر تادیه حکم داده نشده باید مجددا درخواست دهید تا کارشناسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد