مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن غرامت. از سپاه به علت افسردگی و زخم معده که در خدمت دچار شدم... سال 80 الان تحت پوشش بهزیستی

سلام من در خدمت سربازی. دچار زخم معده و افسردگی شدید شدم.. و در بیمارستان خود سپاه اندسکوپی کردم و دکتر گفت از استرس زیاد است. که ترشح زیاد اسید معده باعث ایجاد زخم و سوزش میشود من به دکتر پادگان مراجع میکرم و میگفت شما افسردگی دارید و کاری نمیتوانم انجام دهم.. خیلی حالم بد شد بود بخوابی بی اشتهای... غمگین.. درد های عصبی.. پاهایم چنان داغ میکرد که هر بیست دقیقه مجبور بود با آب سرد بشورم.. من هر روز به دکتر پادگان مراجع میگردم و میگفت شما افسردگی شدید دارید ولی من کاری نميتوانم بکنم.. من از دکتر نامه گرفتم و اندسکوپی رو برای کمیسیون به نیروی انسانی دادم ولی مرا به کمیسیون پزشکی نفرستادن هر روز حالم بدتر میشد تا یه روز افتادم روی. سالن گریه کردم از درد مرا چند تا از دوستان به درمانگاه پادگان بردن... و با من برخورد تندی کردند گفتن اگر دروغ بگی بازداشتت میکنیم مرا با آمبولانس به بیمارستان اعزام کردن ولی هیچ بیمارستان مرا قبول نکرد گفتن با سپاه قرارداد نداریم مرا با آن حال دوبار به پادگان آوردن.... حتا یه روز اقدام به خودکشی گرفتم و مچ دستم را حدود هفت سانت با کارد بریدم خون زیادی آمد ولی چون به رگها آسیب ندیده بود زنده ماندم من خدمت را با درد و سختی زیاد تمام کردم. و بد از خدمت نیز بدتر شدم.. چند سال در بستر بود به خاطر بی تحرکی و داروها مفصل پا چپ و مفصل هر دوست را از دست دادم و فقط پای چپم را تعویض مفصل کردم... حال من کامل از کار افتاده هستم و تحت پوشش بهزیستی با شرایط سختی زندگی میکنم من یه دختر دارم زندگی خود را با یارانه و مستمری ناچیزی که میدن میگذارنم.... من سال 80 به خدمت اعزام شدم... رفتم تا بهم کمک کنن یا غرامت بدن یا از کار افتادگی باز مسئله زمان خدمت هیچ کاری نکردن و با لحن تندی با من حرف زدن......لطف کمک کنید من باید چکار کنم....

پاسخ ها :

غرامت سربازی