مشاوره حقوقی رایگان - سازش نامه

با عرض سلام.
میخواستم بدونم توافق و سازشی که بعد از صدور دادنامه در اجرای احکام انجام میشه و به تایید قاضی هم میرسه، از ضمانت اجرایی برخوردار است یا خیر؟
آیا محکوم علیه میتواند بعد از گذشت مدتی به این توافق اعتراض کند؟

پاسخ ها :

نرگس رئیسی

نرگس رئیسی:

سلام،سازش نامه تنظیمی دارای ضمانت اجراست وماننداخکام دادگاه به اجراگذاشته میشود.اگرطرف مثابل به تعهدی که داده عمل نکتدشملمیتوانیداعتراض کنین واصل دعواروپیگیری کنیدودیگه محبورنیستیدمنتظرلنجام تعهدازطرف مقابل باشید