مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد بعد از سازش نامه و استرداد شکایت طرف مقابل

سلام. در ساختمان ما همه واحدها علیه یک واحد شکایت کرده بودیم. و ایشون هم برای فرار رو به جلو شکایت کاملا صوری و بی اساس علیه ما انجام داده بود. روزی خود ایششون اومدند و درخواست کردند سازش نامه بنویسیم وهمه شکایتها را پس بگیریم. ما هم بخاطر خواهش ایشان قبول کردیم. و بلافاصله هر 4 شکایت را پس گرفتیم. ولی ایشون خودش پس نگرفت و یکی از جلسات رسیدگی هم انجام شد و در جلسه وقتی سازش نامه و پس گرفتن ما را متوجه شدند گفتند شکایت ایشان هم مختومه است و تمام شد. شکایت دیگری هم چند وقت بعد وقت دادند که اون انشالا مثل همین انجام میشه. ولی آیا ما با توجه به فریب ایشان و اینکه خودش ما رو کشوند تا دادسرا و دروغ گفت. میتوانیم اقدامی بکنیم. و اینکه آیا ایشان شکایت جدید میتواند بکند (چون ایشان بیکار و بی کس هست و تنها سرگرمی رفتن به دادسرا و کلانتری است و در ساختمان قبلی هم همین داستانها بوده) چون ما در بند آخر سازش نامه با توجه به شناختی که از ایشان داشتیم نوشتیم شکایتهایی که در اینده هم در مورد افراد ساختمان توسط ایشان تنظیم شود طبق سازش نامه فوق بلامحل خواهد بود. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت مشاوره با وکلا سایت تماس بگیرید

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام وقتتون بخیر ابتدا ذکر کنید شکایت شما وایشون از شما چیه بنده متوجه موضوع نشدم