مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات

سلام. یک ساختمان اپارتمانی 5 طبقه و تک واحدی در سال 92 ساختم که دو واحد را بصورت قولنامه ای واگذار نمودم. بعد گذشت سه سال نما ساختمان که سنگ بود. چند عدد از سنگها لق شده و احتمال افتادن میرفت. که مالکین جدید اعلام نمودم که هر کدام به عنوانی از قبیل قصد فروش و غیره دارند و خودداری نمودند لذا ناچارا این کار را خودم هزینه نموده و انجام و فاکتور در سال 95 گرفتم. که بعداز 6 ماه هر کدام اپارتمان را قولنامه ای فروخته و رفتند. بعد از ان با مالکین جدید قضیه را اعلام کردم. که یکی از دو واحد پذیرفت. و یکی دیگه اعلام نمود. بنده با همین شرایط خریدم. و هر چی گفتم شما باید از مدیر ساختمان میپرسیدید که قبول نکرد بفرمایید ایا حقی برای بنده ایجاد میشود. به چه طریقی باید پیگیری نمایم. ضمنا شخصی که ابتدا از من این واحد را خریده فوت شده است. ممنون

پاسخ ها :

عدم پرداخت هزینه تعمیرات ساختمان هزینه تعمیرات ساختمان تعمیر نمای ساختمان