مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعمیرات ساختمان

با سلام، در اپارتمان ده واحدی، یکی از مالکین از پرداخت حق السهم هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان خودداری می نماید. چگونه می توان ایشان را به پرداخت حق الیهم هزینه مجاب نموده با وادار کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر ساختمان اظهار نامه رسمی مبنی بر پرداخت هزینه ها بدهد و اگر اقدام نکرد میتوان او را از خدمات مشاع ساختمان محروم کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی و گفتگو دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا با تنظیم صورت جلسه و امضا مالکان ، مدیر ساختمان باید در شورا حل اختلاف دادخواست اقامه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر ساختمان اظهارنامه ارسال کنه و سپس می توانید طرح دعوا کنید