مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه بازسازی و تعمیر نمای‌ ساختمان

سلام
در یک ساختمانی که دارای 16 واحد است 12 نفر از مالکین در جلسه ساختمان شرکت کرده توافق کردند که مبلغی را برای بازسازی نمای ساختمان بدهند اما 4 واحد که تخلیه هستند مالکین همکاری‌ نکرده و هزینه را تقبل نمی‌کنند.
در این شرایط راهی برای اجبار یا اقدام قانونی در مقابل این افراد هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه هزینه‌های نمای ساختمان ضروری نیست به نظر امکان الزام بقیه مالکین ممکن نیست و باید همه مالکین رضایت داشته باشند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول ارسال اظهارنامه دوم تامین دلیل مبنی برا اینکه بازسازی نمای ساختمان لازم است سوم دادخواست الزام به پرداخت وجه به مبلغ ....بابت بازسازی توسط مدیر ساختمان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر ابتدا می بایست تامین دلیل انجام دهید سپس مطابق نظر کارشناس محترم دادخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس نظر دهد که آیا این هزینه لزومی دارد یا خیر در در این صورت می‌توانید دادخواست مطالبه مبالغی که هزینه کرده اید را دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در وهله اول باید گفت موارد این چنینی بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شوند ولی اگر قصد بازسازی دارید و همکاری نمی‌شود اگر بیم خطر وجود دارد مثلا جان افراد ساختمان و یا رهگذران را تهدید می‌کند می‌توان بقیه را الزام به پرداخت کرد البته باز پیشنهاد می‌شود در مرحله آخر این اقدام را انجام دهید و بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود چرا که پروسه حقوقی در این مورد زمان بر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید تعمیرات مشاعات انجام بشود و بعد مدیر دادخواست مطالبه وجه را مطرح نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام بدوا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید در صورت عدم حصول توافق دادخواست تامین دلیل تنظیم نمایید تا موضوع کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید