مشاوره حقوقی رایگان - سلام. سوالم در مورد این هست که اگه کسی از یک شماره تلفن شکایت کنه، شکایتش به چه نحوی میتونه باشه؟

سلام. وقت بخیر. سوالم در مورد شکایت از شماره تلفن هست که اگه کسی از یک شماره تلفن شکایت کنه، شکایتش به چه نحوی میتونه باشه؟ و اینکه توی شکایت چه چیزهایی رو نشون میدن؟ ممنون میشم سریع پاسخ بدین.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در خصوص نحوه تعیین سهم هر واحد از شارژ ساختمان می‌گوید: مستندا به ماده 23 آیین‌نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان‌ها و تبصره ذیل، مخارجی که ارتباطی به میزان مساحت زیر بنا ندارد از قبیل هزینه‌های مربوط به سرایدار، نگهبان، متصدی آسانسور، هزینه نگهداری تاسیسات، باغبان، تزیینات قسمت‌های مشترک و غیره به طور مساوی بین مالکین یا استفاده‌کنندگان تقسیم می‌شود. تعیین سهم هر یک از مالکان یا استفاده‌کنندگان با مدیر یا مدیران است.
هزينه‌هاي عمومي ساختمان را كه به وسيله مجمع عمومي ساختمان تعيين شارژ می‌گویند و مالكين مكلفند اين هزينه‌هاي مشترك را هر ماهه مطابق مصوبات پرداخت كنند
در صورت امتناع مالک یا استفاده كننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک از طریق مدیر یا هیئت مدیران به وسیله اظهارنامه با ذكر مبلغ بدهی و صورت ریز آن هزینه‌ها مطالبه می‌شود.

و هرگاه مالک یا استفاده‌كننده ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ اظهار‌نامه سهم بدهی خود را نپرداخت، مدیر یا هیات مدیران می‌توانند به تشخیص خود و با توجه به امكانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و غیره خودداری كنند و در صورتی که مالک یا استفاده‌كننده همچنان اقدام به تسویه حساب نکنند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیات مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده اجراییه صادر خواهد كرد.
چنانچه عدم ارایه خدمات مشترک موثر نباشد، مستندا به تبصره یک ماده 10 مکرر قانون مزبور، مدیر یا مدیران مجموعه می‌توانند دادخواست خود را با عنوان مطالبه شارژ معوقه به مراجع قضایی (شورای حل اختلاف) ارائه کنند.