مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من از همسرم وکالت نامه طلاق دارم
الان میخوام طلاق بگیرم فقط اینکه نمیدونم از کجا شروع به اقدام کنم

حتما باید وکیل بگیرم یا خودم هم میتونم
و اینکه به من گفتن اول باید برید دفتر قضایی و درخواست نامه بدید شما را ارجاع میدن به مشاوره بعد بقیه کارها
و آیا ابلاغیه ی برای همسرم فرستاده میشه
و میتونه اعتراض بزنه
چون وکالت نامه ی تام دادند
ممنون میشم اگر توضیح داده بشه که من چه باید بکنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است با تنظیم دادخواست طلاق به در خواست زوجه در دفاتر خدمات خود را خواهان و همسرتان را خوانده قرار داده و حتما یک وکیل دادگستری برای همسر مع اواسط به جای ایشان بگیرید و جلسات مشاوره را شرکت کنید