مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مسکن

سلام. لطفا درمورد خیار غبن توضیح بدهید. ممنون

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

غبن در اصطلاح عاميانه همان گول خوردن و سواستفاده از طرف معامله ميباشد كه يكي از موارد معروف ان قيمت ملك را بسيار پايين تر از قيمت واقعي ان معامله كرده و يا قيمت را خيلي بالاتر از قيمت واقعي مشخص ميكنند و يا ملك داراي عيوبي بوده كه مبلغ ان خيلي كمتر ميشود

یک وکیل

با سلام، غبن به معنای وارد شدن ضرر و زیان و عرفا همان فریب خوردن در مبلغ مورد معامله است یعنی مالی را بسیار از کمتر از مبلغ واقعی آن در بازار بفروشید و اصطلاحا مغبون شوید.خیار غبن فوری است یعنی بلافاصله پس از اینکه اطلاع پیدا کردید متضرر شده اید باید آن را اعمال کنید و الا حق فسخ شما ساقط می شود.