مشاوره حقوقی رایگان - بدون تصادف

سلام امروز داخل روستا با سرعت داشتم میرفتم که سر یه پیچ تند که اصلا از روبرو اگه ماشین بیاد دید نداره یه ماشین همزمان با من رسید و هردو ترمز زدیم خط ترمز من خیلی بیشتر بود هیچ تصادفی نشد اما راننده اون ماشین دیگه میگف که خانمم پرت شده و به شیشه جلو خورده و شیشه ترک برداشته آیا من موظفم که براش شیشه نو بگیرم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نظر کارشناس حاکم است ولی علی الظاهر 50 درصد مسئولیت نسبت به خسارت ، متوجه شماست