مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با رسید کارت به کارت جعلی

گوشی موبایل آکبندی را جهت فروش در سایت ... آگهی کردم فردی تماس گرفته و نزدیکای ساعت 10 شب مراجعه نموده هنگام معامله با برنامه رسید ساز جعلی اقدام به فریب به بنده نموده. بنده نیز به همان رسید و عکس ارسالی ان اعتماد نموده و متضرر شدم. اطلاعات بنده از سارق شماره تلفن اوست که همچنان در دسترسه و پاسخگو هم هست ( البته به صورت ناشناس تماس گرفتم طی تماس صوری ) و شماره سریال خود گوشی که مثلا فروختم . و البته تصاویر دوربین مداربسته محل معامله لطفا مراحل شکایت را بفرمایید از طریق کدام نهاد ( پلیس فتا یا دفتر قضایی یا دادسرا یا ...) با توجه به فعال بودن خط همراه سارق ایا امکان نقطه زنی هست ؟ با سپاس

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فورا به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بروید و شکوائیه کلاهبرداری مطرح کنید ضمنا تا مشخص شدن شعبه بعد از شکایت پلیس فتا را در جریان بگذارید