مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی و پرینت مکالمه

سلام روزتون بخیر من همسرم کلاهبرداری کردن و فرار کردن بعد سه هفته با من تماس گرفتن و گفتن ک میخان پول مردمو جور کنن و پولشون جایی گیر هست طول میکشه تا پول دستش بیاد
بعد کسایی ک ازش شکایت کردن گفتن میخان ردیابیش کنن تا پیداشون کنن حالا میتونن بفهمن ک من بهشون پیام میدادم یا تماس گرفتم و متن پیامو میتونن داشته باشن ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است کمک کنید تا همسرتان دستگیر و حقوق مردم مستردد شود