مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص استخدام فرزندان ایثارگران

با سلام و احترام
اینجانب فرزند ایثارگر می باشم ، با توجه به اینکه پدرم ارتشی بوده و بیش از پنج سال و چهار ماه در جبهه بوده آیا این قانون شامل اینجانب خواهد بود یا نه
در ضمن از سال 83 تا کنون در سازمان آموزش فنی و حرفه ای شاغل می باشم. با کمال تشکر

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام
نیاز است درصد جانبازی را و نحوه فعالیت در سازمان دولتی رو هم بفرمایید تا بتوان پاسخ داد
برای مشاوره تماس‌ بگیرید
09127672336 سلیمانی