مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزند ایثارگر

باسلام
بنده فرزند جانباز 25 درصد هستم برای ثبت نام در آزمون استخدامی تامین اجتماعی بین دو گزینه سهمیه مردد هست، یکی قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران هست که نوشته 25 درصد و بالاتر و دیگری نوشته تبصره 2 ماده 21 قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران، حالا من برای استفاده از سهمیه اختصاصی کدوم باید تیک بزنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

برابر قانون ایثارگران مصوب سال 1391 کلیه فرزندان وخانواده شاهد از 25 درصد سهمیه برخوردار هستندوشما در فرم ثبتنام تنها حق انتخاب گزینه سهمیه هستید وضرورتی به اشاره دقیق به مواد قانونی ندارید چرا که تبصره 2 ماده 21 مقرر می دارد (تبصره 2 – کلیه دستگاه های مشمول این قانون موظفند پس از بازنشستگی یکی از ایثارگران از محل سهمیه استخدامی خود با رعایت شرایط عمومی استخدام یکی از فرزندان شهید، جانبازان بیست و پنج درصد(25%) و بالاتر، آزاده، اسیر و مفقودالاثر را در آن دستگاه استخدام نمایند. ) در صورت تطابق شرایط شما با تبصره این گزینه را انتخاب نمائید درغیر اینصورت مشمول شما نمی باشد موفق باشید