مشاوره حقوقی رایگان - مراجعه به بازرسی کشور یا دیوان عدالت

فرزند جانباز 55 درصد و فارغ التحصیل دانشگاه نفت هستم. وزارت نفت مجوز استخدام 600 نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه نفت را از سازمان اداری استخدامی کشور گرفته است. در متن مجوز به صراحت رعایت سهمیه ایثارگران ذکر شده است ولی وزارت سهمیه 25 درصد ایثارگران را برای فارغ التحصیلان ایثارگر دانشگاه نفت لحاظ نمیکند. بنیاد شهید و سازمان اداری استخدامی بارها بعنوان ناظر بر حسن اجرای ماده 21 ایثارگران بارها نامه زدن به وزارت نفت ولی جواب قانع کننده ای نگرفتن. حال از شما این سوال را دارم آیا مراجعه به سازمان بازرسی کشور مرا زودتر به نتیجه میرساند یا دیوان عدالت اداری ؟ دوم اینکه آیا با توجه به اینکه هم بنیاد شهید و هم سازمان اداری استخدامی کشور حق را به بنده دادن و هم اینکه در مجوز به صراحت رعایت سهمیه ذکر شده است آیا میتوانم امیدی به رای مثبت گرفتن داشته باشم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بررسی نمایید احتملا در شمول رای جدید دیوان عدالت قرار گرفته اید