مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی لگن و کمر

سلام خسته نباشید من طی 6ماه پیش در اثر تصادف رانندگی به شکستگی لگن و شکستی از مهره های کمرم که 8تا پلاتین گذاشتند و بعد از 6ماه معاینه مجدد پزشک قانونی به من 30٪دیه نوشته است و به گفته کارکنان پزشک قانونی که این درصد هنوز قطعی نیست باید قاضی اضافه یا کم کند ایا به دیه من افزوده میشود؟!
با تشکر

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در رویه دادگاهها به دلیل تخصصی بودن موضوع معمولا بر اساس اظهار نظر پزشکی قانونی رای صادر می گردد