مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام. پدر بنده در اثر تصادف دچار شکستگی لگن خاصره در چهار قسمت شده است.
1. شکستگی راموس های فوقانی و تحتانی پوبیس راست مشهود است.
2. شکستگی حفره استابولوم راست مشهود است.
3. شکستگی بال جانبی چپ ساکروم مشهود است
همچنین دچار شکستگی مهره های شماره 8 و 12 شده.
که به علت کهولت سن امکان عمل وجود نداشته و دکتر ها گفتند فقط با استراحت مطلق میتونه درمان بشه.
در اثر استراحت هم زخم بستر گرفته است که کلی هزینه کردیم.
در قسمت پس سر و همچنین ابروی چپ دچار زخم شده بود که در اورژانس با بخیه هم سر و هم ابرو را بستند.
میخواستم در صورت امکان مقدار دیه را اعلام نمائید. آیا هزینه های جاری بیماری مثل داروها، وزیت های مکرر دکترها، هزینه آمبولانس، هزینه پرستار جهت پانسمان زخم بستر را هم میشه جدا از دیه گرفت یا فقط دیه شامل میشه.
ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فقط شامل دیه میشه مگر اینکه هزینه ها از دیه بیشتر بشه در هر حال برای محاسبه دیه توجه کنید که درصدها رو باید بیان کنید تا دیه رو بشه حساب کرد و اینجوری قابل حساب کردن نیست