مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن درب جهت کوچه بن بست

سلام علیکم
ما در منطقه سید آباد دماوند هستیم ، اصطلاحا منطقه ویلانشین (باغ شهر سید آباد) تا حدودی از بافت روستا فاصله داریم ، در اصل یک زمین بزرگ با سند مادر ولی تفکیک شده به قطعات مختلف، اینها رو گفتم تا بدانید زیر نظر شهرداری نیست و نهایتا توسط دهیاری نظارت میشود،
ملک ما و 21 ملک دیگر در یک کوچه بن بست قرار دارد، چون کلا در اصل یک زمین بوده که قطعه بنده شده لذا کوچه نیز در اصل جزء ملک اصلی بوده، در ضمن انتهای کوچه کاملا بن بست میباشد و حتی را نفر رو نیز ندارد، اکثر زمینهای داخل این کوچه یا قولنامه ای هستند و یا سند مشاع دارند، ما میخواهیم جهت امنیت کوچه ابتدای کوچه در بگذاریم ولی گویا دوستان رفتن از دهیاری سوال کردن و آنها اجازه ندادند، خواستم بدانم آیا کار ما قانونی است و در ثانی آیا دهیاری میتواند جلوی کار را بگیرد حتی آیا جهاد کشاورزی میتواند جلوی در گذاشتن را بگیرد یا خیر ، ممنون

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با رضایت تمام مالکین منعی ندارد