مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم دیوان عدالت اداری

سلام. من پرونده ای در شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری داشتم. الان حکم قطعی صادر شده است. برای اجرای ان باید چه کنم. اگر اشتباه نفهمیده باشم باید در ابتدا به شعبه تجدید نظر نامه بزنم که پرونده من را به شعبه اجرای حکم ارسال نماید. میشود راهنمایی کامل نمایید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفاتر خدمات الکترونیک بروید و تامین دلیل بخواهید کارشناس ساختمان نظر میدهد و قابل استناد است