مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اجرای حکم قطعی دیوان عدالت اداری بعد از ابلاغ به طرف شکایت چقدر است

با سلام و درود
با احترام اینجانب بسیجی ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودم که بعد از گذشت 9 سال خدمت صادقانه بطور ناگهانی و بدون اطلاع قبلی منفصل از خدمت شدم و با طرح شکایت از سپاه موفق به دریافت رای قطعی شدم و بعد از گذشت 2 ماه رای به اجرای احکام رفت و اجرای احکام رای را به طرف شکایت ابلاغ کرد
حال بعد از گذشت 20 روز از ابلاغ هنوز هیچ خبری نشده نحوه پیگیری به چه صورت هست
و مدت زمان اجرای حکم قانوناً چقدر است ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مطابق ماده 117 قانون دیوان عدالت اداری اشخاص و ارگان های مشمول این قانون، پس از ابلاغ رای موظف به اجرای فوری آن هستند. شعبه رسیدگی کننده پس از صدور، رای را به محکوم علیه ابلاغ می‌کنند، سپس یک نسخه از رای را به همراه پرونده برای اجرا به واحد اجرای احکام دیوان عدالت اداری ارسال می‌نمایند. پس از ابلاغ رای به محکوم علیه، وی موظف است طی مدتی یک ماهه حکم دیوان عدالت اداری را به صورت کامل اجرا کند یا رضایت شاکی پرونده را جلب نماید و نتیجه را بصورت کتبی به واحد اجرای احکام دیوان عدالت اداری گزارش دهد. زمان مقرر برای هر نوع اقدامی از جانب محکوم علیه در پاسخ به اجرای حکم دیوان عدالت اداری یک ماه است. بدیهی پس از گذشت این مدت محکوم علیه باید نسبت به عدم اجرای رای پاسخگو باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یک ماه از تاریخ ابلاغ رای گذشته باید به موقع اجرا گذاشته شود . در غیر این صورت میتوانید پیگیری حضوری کنید و علت عدم اجرای حکم را جویا شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از یگان خدمتی خود موضوع را پیگیری نمایید و اگر نسبت به اجرای حکم اقدام نمی نمایند بایستی به شعبه دیوان عدالت اداری مراجعه و تقاضای ارجاع پرونده به اجرای احکام دیوان رانمایید تا اجرای احکام دیوان نسبت به الزام یگان به اجرای حکم اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یگان خدمتی نسبت به اجرای حکم اقدام نکرد از طریق اجرای احکام دیوان می توانید پیگیری کنید