مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی

با سلام و وقت بخیر
بنده مالک طبقه همکف از یک ساختمان قدیمی دو طبقه می باشم که درب از ساختمان است و جدیدا خریداری کرده ام در صورت جلسه تفکیکی اداره ثبت حق گذاشتن راه پله آهنی از بالکن طبقه بالا به حیاط ذکر گردیده است با حق ارتفاقی. در صورتی که اگر چنین راه پله ای گذاشته شود طبقه بالا به کلیه اتاق خواب های خانواده و حتی به درب راهرو ورودی به محیط خانه دید و دسترسی پیدا میکند.
لطفا راهنمايی فرمايید آیا حق چنین کاری را دارد ؟ ممنون از راهنمايی شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفاتر خدمات الکترونیک بروید و تامین دلیل بخواهید کارشناس ساختمان نظر میدهد و قابل استناد است