مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

علی به استناد قرارداد عادی مورخه 1 مرداد ماه سال 99 مبادرت به طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی یک واحد آپارتمان علیه حسن در مرجع قضایی مینماید پس از تشکیل چند جلسه دادرسی و اقرار حسن مبتنی بر تنظیم قرارداد مزبور رضا به عنوان ثالث با استناد به یک سند رسمی انتقال اجرائی به خواسته خلع ید علی به عنوان ذینفع ثالث ورود ثالث به دعوی میشود و اعلام می دارد که آپارتمان مذکور را در جلسه مزایده اجرای ثبت منطقه مربوطه موضوع پرونده اجرایی چک صادره توسط حسن در وجه محمود برنده شده و در تاریخ 11298 سند رسمی انتقال آپارتمان توسط اجرای ثبت مذکور به عنوان ولی ممتنع بنام او صادر گردیده است و علی نمی تواند حسن را الزام به تنظیم سند نماید چون علی ذینفع نمی باشد
حال رضا درخواست جلب ثالث ( علی ) را از دادگاه درخواست میکند آیا ادعای رضا صحیح می باشد به فرض ثبوت پاسخ دهید
الف دفاعیات رضا و علی در چه قالبی مطرح میشود (ورود ثالث _جلب ثالث)
ب تصمیم یا تصمیمات دادگاه در این خصوص چه خواهد بود مبانی تصمیم دادگاه چیست
ج حکم فروش ملک مورد نظر به چه نحوی خواهد بود؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که برنده مزایده ملک را قانونا خریداری نموده باشد و در این خصوص سند رسمی نیز اخذ شده باشد و قرارداد شما بعد از انجام مزایده صورت گرفته دعوی الزام به تنظیم سند رسمی شما رد میشود و شما میتوانید بعنوان فروش مال غیر علیه فروشنده اقدام نمایید