مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مالکیت ملک

باسلام.
ما در یک آپارتمان 5 واحدی قدیمی زندگی میکنیم و تصمیم به مشارکت در ساخت گرفته ایم متاسفانه یکی از واحد ها به جای سند قولنامه دارد و الان 40 سال از تاریخ قولنامه گذشته است و سند به نامش نخورده است. و ما از جا و آدرس صاحب سند هیچ اطلاعی نداریم . راهی که بشود صاحب سند را پیدا کرد آیا وجود دارد؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ناهيد  كاظمي خضر

ناهيد كاظمي خضر :

دادخواست الزام به تنظیم سند به دادگاه بدهدنهایتا دادگاه سند به نام او می دهد .