مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

من ایثارگر 8سال دفاع مقدس نیروهای مسلح ساکن مشهد هستم سال 87مدارک و کمیسیون پزشکی تشکیل شده به یگان تحویل دادم ولی تاکنون خبری نشده چند درصد به من جانبازی میدهند چگونه از ایثارگری مطلع شوم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.

یک وکیل

تصمیم با کمیسیون مربوطه است