مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

با سلام.
شخص اول از شخص دوم چک گرفته و پشت چک را امضا کرده و در بازار خرج کرده است. ولی متاسفانه در زمان مقرر چک را تسویه نکرده. بعد از چند ماه توسط شاکی چک حکم جلب شخص دوم گرفته شد و به دادگاه رفت.شخص سومی سند خودرو برای شخص دوم گرو گذاشته است.در زمان گرو گذاشتن،در دادگاه از شخص سوم تعهد کتبی گرفته شد مبنی بر اینکه اگر طی 24 ساعت شخص اول نتواند چک را تسویه نماید و رضایت کتبی شاکی را جلب نماید،خودرو به فروش رفته و از محل فروش مبلغ چک تسویه می‌گردد. متاسفانه بعد از 24 ساعت چک تسویه نشد.اگر شخص اول برای تسویه چک بعد از 5 روز پول تهیه کند،تکلیف خودرو شخص سوم چطور می‌شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
بامراجعه به شعبه مربوط ازعدم مزایده یافروش اطمینان یابید وبااطلاع دادرس ودرحضورایشان طلب دارنده چک راپرداخت وتحصیل رضایت نمایید