مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

باسلام و احترام خدمت شما
بنده سال90مراودات مالی با شخصی داشتم طلبی داشت تسویه شد، و او با ادعای گم شدن رسید من نوشته ای داد که بعنوان امانت پیش او بوده و در صورت استفاده در حکم خیانت در امانت است امسال جلب من و گرفته بود با همان برگه رسید و حکم غیابی به صورتی که هیچ مرحله ای تا این لحظه بمن ابلاغ نشده از صفر تا صد. آیا چنین حکم اجرا و جلبی قانونی است تکلیف من چیست، ضمنا پس از جلب بنده اتومبیل همسرم در کلانتری به دستور قاضی که همه کاره دادگستری شهر کوچکی در غرب کشور است بعنوان ضمانت نگه داشتند تا من زندانی نشوم و پرونده رسیدگی شود بدون هیچ قبض و رسید و اطلاعی از محل نگهداری و الان 11ماه است بلاتکلیف و اتومبیلی که 20برابر محکومیت غیابی ارزش دارد درحال پوسیدن است لطفآ راهنمایی بفرمایید ما بااین ظلم بزرگ چکار کنیم. باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا باید واخواهی کنی ثانیا به محض واخواهی باید ماشین همسرت آزاد بشه الثا شما هم آن رسید ی گه در دست داری ارایه بده تا رای قبلی نقض شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

واخواهی انجام دهید و در جلسه دادرسی مدارک خود را ارائه دهید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه حکم غیابی صادر سده است واخواهی کنید و بهتر است از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم غیابی صادر شده در مهلت قانونی واخواهی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت غیابی بوذن می توانید واخواهی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل بدان معترض شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

واخواهی انجام دهید و در جلسه دادرسی مدارک خود را ارائه دهید