مشاوره حقوقی رایگان - هیئت سه نفره کارشناس..خواهش میکنم زود جواب بدهید

با سلام
شوهر من یک خونه رو واسه بازدید به کارشناسان سه نفره معرفی کرد و کارشناسان اون خونه رو در نظریه شون تایید کردند اما در دادگاه تجدید نظر، صوری اعلام شد و رای صادر شد و شوهرم رو ملزم به تهیه مسکن و اثاث البیت کرده و متاسفانه موضوع تایید را به اجرای احکام شهرستان محل زندگی شوهرم واگذار کرده!
و حالا دوباره شوهرم همان خانه را معرفی کرده به کارشناس یک نفره و اون کارشناس تایید کرد و من اعتراض کردم و حالا دوباره کارشناسان سه نفره تعیین شده.. من چطوری میتونم این خونه رو که میدونم شوهرم صوری تهیه کرده، به کارشناسا بفهمونم که این خونه ای که قبلا در دادگاه تجدیدنظر ، صوری اعلام شده، اصلا قابل معرفی و بازدید مجدد و تایید مجدد نیست! و اشکال دارد.
تو رو خدا زود جوابم بدید ..خیلی از دست شوهرم عاصی شده م .. فقط یکسال و نیم است دارد من و کارشناسا را سرکار میگذارد و اذیت میکند با فریبکاری!
و سوالی دیگر اکنون که یک بار این موضوع نفقه به دادگاه تجدیدنظر رفته آیا باز هم امکان اعتراض و رفتن پرونده به تجدیدنظر وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام نظریه کارشناسان قبلی و دادنامه های سابق را به هیئت کارشناسان ارائه نمایید