مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

همسرم هشت ماهه خانه را ترک کرده مهریه و نفقه رو اجرا گذاشته برای نفقه دادخواست الزام به تمکین دادم الان قاضی رای تمکین به نفع خانم داده. که خانه من امکانات کافی و نداشته در صورتی که هیچکس نیومده نه کارشناسی که بره خونه رو ببینه فقط همسرم با کلانتری هماهنگ کرده صورتجلسه به موضوع اینکه خونه برای زندگی مناسب نیست به قاضی ارجاع داده الان چکار باید بکنم ممنون میشم کمکی بکنید؟

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام به حکم اعتراض نمایید با تامین دلیل

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید اعتراض کنید.اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید