مشاوره حقوقی رایگان - قبض آب آپارتمان

سلام من یک آپارتمان سه خواب دارم مدت 3 سال است که در شهرستان زندگی میکنم و فقط برای دو هفته تهران میام خانه من اثاث دارد ولی خالی از سکنه و فقط دو هفته تنها در تهران میام بقیه سال شیر آب منزل من بسته است شارژ را که ماهی صد تومان هست پرداخت میکنم ولی مدیر ساختمان میگه باید قبض اب ساختمان را به اندازه دو نفر پرداخت کنید به همراه قبض برق مشاعات ولی من اصلا یه قطره از آب ساختمان استفاده نکردم میخواستم ببینم قانون چی میگوید ممنون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام قانونا طبق قانون تملک اپارتمانها شما موظف به پرداخت هزینه شارژ ساختمان میباشید حتی در صورت عدم سکونت !