مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه شارژ آپارتمان

سلام و روزبخیر، بنده استخدام دولتم و محل کارم همدان است و ساکن دایمی همدان هم هستم. یک آپارتمان 46 متری در تهران دارم که با توجه به این که یک ماه مرخصی در سال دارم، به طور متوسط 2 یا 3 شب در آنجا سکونت دارم و عملا بقیه روزها یا 11 ماه دیگر خالیست. در اپارتمان تهران، کنتورهای اب و گاز منازل همه همسایگان یکی است و شوفاژخانه هم مشترک است. مبلغ شارژ بنده را معادل سایر واحدهای 46 متری محاسبه میکنند. ممکنه محبت بفرمایید و راهنمایی کنید که نحوه محاسبه این دو مورد باید به چه صورت برای بنده لحاظ شود؟ تشکر

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ مبلغ شارژ منوط به استفاده یا خالی بودن واحد نیست به هر حال باید پرداخت شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برخی هزینه ها براساس متراژ و برخی براساس تعداد نفرات محاسبه می شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم هزینه‌های نگهداری و عمرانی �ید پرداخت شود اما هزینه‌های مصرفی مثل آب و گاز نیازی به پرداخت نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ، البته هیئت مدیره ساختمان میتواند برای شارژ واحدهای خالی مبلغی کمتر از دیگر واحدها مصوب نمایند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام واحدهای خالی نیز می‌بایست هزینه شارژ را بپردازد