مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از سایت های شرط بندی

من اوایل سال 97 وارد سایت شرطبندی شدم و تا حالا بالای 200 میلیون باخت داشتم .البته این باخت در عرض این دو سال و به تدریج و در زمان های مختلفی انجام شده.من چطوری میتوانم پولم را پس بگیرم...؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
امکان پیگیری قضایی وجود دارد لیکن نتیجه رسیدگی قطعی نیست

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
متاسفانه امکان پذیر نیست و اگر ادرس سایترو هم‌پیدا کنید و طرح دعوا کنید دعوای شما قابل استماع نیست. چون در قانون مصادیق مجاز برای شرط بندی مشخص شده.
اسب سواری.
تیراندازی.
شمشیر بازی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، چنانچه حساب شما مسدود نشده است با توجه به دارا شدن بلاجهت دادخواست استرداد وجه را پیگیری نمایید ضمن اینکه بررسی موضوع نیاز است.