مشاوره حقوقی رایگان - یک چهارم مهریه

سلام وقت بخیر
خسته نباشید
یک سالی هست از حقوق من یک چهارم بابت مهریه کم میشه. و به حساب دادگستری واریز میشه .
الان مبلغش رسیده 4800
همسر من توافقی از بنده جدا شد به صورت محضری. از ایشون سوال کردم این 4800 گرفته. گفتن خیر. رفتم دادگاه دیدم نگرفته .
الان بنده چطوری می تونم این پول رو پس بگیرم. نیم عشر دادگاه چقدر از این پول کم میشه. و چقدر زمان میبره تا برگرده .
بعد اینکه چه درخواستی باید تنظیم کنم تا بتوانم این پول رو بگیرم
یعنی اسم درخواست چی هست.
و اینکه درخواست باید ببرم اجرای احکام یا جای دیگه .
ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاس

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام . اگر توافقی بوده که دیگه نباید پولی پرداخت بکنید ، باید برید اجرای احکام یا اجرای ثبت ( هرجا که پرونده شما برای کسر حقوق ثبت شده) با رای دادگاه مبنی بر طلاق توافقی ، پول به شما عودت داده خواهد شد.