مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در تحویل آپارتمان

با سلام.
مبایعه نامه ای در بنگاه ملکی نوشته شده
بنده فروشنده و یک نفر خریدار
مورد معامله: یک باب آپارتمان مسکونی
ثمن:400 میلیون
مطابق مبایعه نامه بنده به دلیل شکایت ورثه، دو ماه در تحویل ملک به خریدار تاخیر داشته ام و خریدار نیز بعد از مختومه شدن شکایت ورثه، به مدت 2 ماه تاخیر در پرداخت مبلغ 200 میلیون داشته. جریمه طرفین هم نوشته شده برای هر روز تاخیر برابر عرف
چون برای گرفتن مابقی ثمن معامله مجبورم شکایت کنم لذا قبل از طرح دعوی، درخواست من این است که بدانم چه مقدار جریمه به بنده بابت تحویل نشدن ملک به مدت 2 ماه و چه مقدار بابت دیرکرد 200 تومن به مدت دو ماه به خریدار تعلق میگیرد؟ جریمه کدام یک از طرفین بیشتر خواهد بود؟
سپاس.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید به مفاد قرارداد و شرط ذکر شده نگاه کرد . شاید اصلا به خسارت محکوم نشوید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید